etalage
ontvangstruimte kantoor
kantoor Ark Vastgoed Tielt, Kortrijkstraat 121

 

Vanaf 1 januari 2020 verandert er weer heel wat in de regelgeving binnen het vastgoedlandschap.

Ziet u door het bos de bomen niet meer?

Contacteer ons, we adviseren u graag! 

 Sigrid, Hilde en Véronique

Blijf op de hoogte

Wenst u graag geïnformeerd te worden over ons recentste vastgoedaanbod? Laat het ons weten, we informeren u over ons aanbod.

Schrijf je nu in

uw vastgoedteam

 


Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en de verhuring van woningen, appartementen, handelspanden en gronden in Tielt en omgeving (Pittem, Egem, Meulebeke, Dentergem, Ruiselede, Wingene...). 

Dankzij onze professionele aanpak, gebaseerd op 25 jaar ervaring, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wil uw pand verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria. 'Bringing you home' is wat we doen!

Het team van DE ARK VASTGOED,
Sigrid Balduck, Véronique Crop en Hilde Verbeke

Nieuws

Belg investeerde het afgelopen jaar massaal in vastgoed.

20 Februari 2020

De Belg investeerde het afgelopen jaar massaal in vastgoed. Zo blijkt uit het jaarverslag van de Nationale Bank van België (NBB). De Nationale Bank blijft de banken echter aanmanen tot voorzichtigheid bij het verstrekken van woonkredieten.

Lees meer

Aandachtspunten bij het meeverkopen van roerend goed

21 Januari 2020

Bij de aankoop van een woning komen soms ook roerende goederen kijken. Het gebeurt bijvoorbeeld dat de koper (delen van) het interieur overneemt. Dat heeft fiscale consequenties, inzonderheid voor de verschuldigde registratiebelastingen. Zorgvuldig het onderscheid maken tussen wat onroerend of roerend is, zal veelal belangrijk zijn.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons