Schatting

Het verkopen van een woning is niet eenvoudig. Naast de vele aanpassingen in de wetgeving die een steeds meer doorgedreven kennis van de vastgoedmarkt vergen, komt nog dat u niet gespaard blijft van de weliswaar noodzakelijke administratieve rompslomp.

Met kennis van zaken geven wij u in een degelijke onderbouwde raming een krachtige start in uw verdere verkoopbeslissingen. 

Een doorgedreven kennis van de lokale markt, onze ervaring in het eigen werkgebied en het actief opvolgen van vraag en aanbod in uw woonomgeving  zijn pijlers voor een gepast advies dat we graag met u delen. 

Voor de uitvoering  van  een waarderaming hebben we als CIB-makelaar snelle toegang tot een ruime informatiebibliotheek. Inlichtingen over de bestemming van uw perceel, de inventaris van het bouwkundig erfgoed, de recentste vigerende wetgeving... we vinden het in een handomdraai!

Met onze ervaring doorheen meer dan 25 jaar kennis van het lokale vastgoedlandschap en verkopen binnen het gebied waar we zelf huizen en werken, hopen we u alvast een waardevol advies te geven!

 

Tijd voor die verdere stap in uw vastgoedverhaal? Contacteer ons vrijblijvend!

vrijblijvende waardebepaling van uw eigendom

Pandgegevens

Contactgegevens

Uw bericht

(*) Gelieve de verplichte velden in te vullen.