etalage
ontvangstruimte kantoor
kantoor Ark Vastgoed Tielt, Kortrijkstraat 121

 

!!VERKOCHT VOOR DE OPEN HUIS:

- TIELT, Felix D'Hoopstraat 1 VILLA VERDE: het laatste appartement is VERKOCHT!

- TIELT, Hulstplein 36/4: VERKOCHT!

In deze appartementen gaat dus bijgevolg GEEN RONDLEIDING MEER door!

Check onze site voor de concrete bezoekuren van de nog deelnemende woningen.

Blijf op de hoogte

Wenst u graag geïnformeerd te worden over ons recentste vastgoedaanbod? Laat het ons weten, we informeren u over ons aanbod.

Schrijf je nu in

uw vastgoedteam

 


Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop en de verhuring van woningen, appartementen, handelspanden en gronden in Tielt en omgeving (Pittem, Meulebeke, Dentergem, Ruiselede,...). 

Dankzij onze professionele aanpak, gebaseerd op 24 jaar ervaring, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wil uw pand verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria. 'Bringing you home' is wat we doen!

Het team van DE ARK VASTGOED,
Sigrid Balduck, Véronique Crop en Hilde Verbeke

Nieuws

Woonbonus verdwijnt vanaf 1 januari

01 Oktober 2019

Wie plannen heeft om een woning te kopen, zet er best vaart achter. Een van de maatregelen in het nieuwe Vlaamse regeerakkoord is de afschaffing van de woonbonus op 1 januari. Op de woonbonus kwam kritiek omdat de maatregel de woningprijzen de hoogte in zou jagen en vooral al vermogende mensen ervan zouden profiteren.

Lees meer

Verplicht asbestattest goedgekeurd in Vlaams Parlement

04 April 2019

Het Vlaams Parlement heeft het ontwerpdecreet rond Milieubeleid goedgekeurd, dat tot een versnelde asbestafbouw moet leiden. Bij de verkoop van een gebouw wordt een asbestattest verplicht.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons