Maak kennis met het dynamisch team van Ark Vastgoed


Zaakvoerster Sigrid Balduck is geboren en getogen in Tielt en kent er letterlijk elke ‘steen’. Na haar studies aan het departement Kunstwetenschappen in Leuven, combineert ze naderhand haar vroegere opleidingen en bekwaamt zich aan het Vormingsinstituut in Kortrijk tot erkend vastgoedmakelaar. Exact 29 jaar terug start ze haar open kantoor in Tielt, in de Kortrijkstraat 118. Sinds 2015 huist ze ondertussen met haar team in een architecturaal eigenzinnige nieuwbouwrealisatie op de hoek van de Kortrijkstraat en de Luchtbalstraat. Het door de jaren toegenomen cliënteel krijgt eindelijk -letterlijk en figuurlijk- de ruimte die het verdient: een ongedwongen sfeer voor wie langskomt voor een snelle informatie, meer plaats voor een persoonlijk gesprek voor wie uitvoeriger inlichtingen wil, tijdens de kantooruren of na afspraak. Sigrid staat in voor het totale inkoop- en verkoopproces. Maar dit kan ze onmogelijk zonder haar twee rechterhanden:


Al meer dan 25 jaar is Hilde Verbeke de onvoorwaardelijke administratieve kracht binnen het kantoor. Hilde behaalt haar diploma secretariaatsmanagement aan Hantal en voltooit later eveneens de opleiding vastgoedmakelaar in Kortrijk. Iedere opmaak en afronding van een verkoop- en verhuurdossier gaat minutieus door haar handen. Door haar systematische aanpak tot in de puntjes is ze de steun en toeverlaat voor iedere klant die een accurate stand van zaken wil in zijn of haar lopende dossier.

Commercieel medewerkster Fran Vermeersch is de jongste kracht in ons vastgoedverhaal. Als geen ander voelt ze aan waar de noden van de verkopende/verhurende en zoekende klanten liggen en de wondere wereld van de sociale media kennen voor haar geen geheimen! Ze volgt nauwgezet kandidaat huurders en –kopers op in hun zoektocht naar de juiste woonst en verzorgt de contacten met verkopers en verhuurders.
Samen met Hilde staat ze mee in voor de ontvangst van het cliënteel en de voorbereiding en opmaak van de publiciteiten.