VERKOOP

VERKOOP

DE ARK VASTGOED begeleidt u bij alle aspecten van de verkoop van uw eigendom van verkoopdracht tot notariële akte.

  1. Een waarheidsgetrouwe schatting op basis van vergelijkingspunten is onontbeerlijk om een vraagprijs te kunnen stellen die in overeenstemming is met de huidige markttendensen.
  2. Praktische tips helpen u uw onroerend goed zo aantrekkelijk mogelijk voor te stellen.
  3. We staan in voor het opstellen van het volledige verkoopdossier: kadastrale opzoekingen, het aanvragen van het bodemattest en de gemeentelijke vragenlijst, de keuring van de elektrische installatie, het EPC... wij regelegen het voor zonder enige meerkost!
  4. Een doorgedreven publiciteitsprogramma zorgt ervoor dat uw pand volop in de kijker staat. Dit doen we ondermeer door het plaatsen van opvallende borden, affiches en tuinpalen, een verzorgde voorstelling van uw eigendom in de etalage van ons centraal gelegen kantoor, de plaatsing van advertenties, gerichte mailings, het publiceren van uw pand op internet (arkvastgoed.be, Immoweb, Immovlan, Immoproxio, Zimmo, Logicimmo,...), het online promoten op onze social media, het matchen van uw eigendom met onze zoekende klanten,...
  5. Op regelmatige tijdstippen organiseren wij open huis momenten die aan de hand van extra publiciteiten worden aangekondigd.
  6. U wordt regelmatig geïnformeerd via telefoon, persoonlijk contact, mail,…zodat we de reacties van potentiële kopers met u kunnen evalueren, onze publiciteitsacties kunnen toelichten en het verdere verloop van het verkoopproces kunnen bespreken. 
  7. We begeleiden de potentiële kopers bij een bezoek aan uw pand en staan hen bij met elk financieel, fiscaal en praktisch advies. De onderhandelingen tussen eigenaar en kandidaat-koper gebeuren correct en met kennis van zaken zodat we voor u het beste resultaat kunnen behalen.
  8. De verkoopovereenkomst wordt door ons opgesteld in samenspraak met uw notaris.
  9. Tussen de verkoopovereenkomst en de notariële akte blijven wij beschikbaar en staan we in voor de volledige afronding van uw dossier (opname van de tellers,… ). Alle door ons aangevraagde stukken worden samen met de ondertekende overeenkomst aan uw notaris overgemaakt.
  10. GEEN RESULTAAT=GEEN KOSTEN!

Sigrid, Hilde en Véronique zijn ten allen tijde uw team en aanspreekpunt in de goede afronding van de verkoop. Even kennismaken? Bel 0476 222 844 of mail sigrid@arkvastgoed.be.