etalage
ontvangstruimte kantoor
kantoor Ark Vastgoed Tielt, Kortrijkstraat 121
Detail interieur kantoor

ZATERDAG 10 juni: OPEN HUIS

Kom vrijblijvend enkele woningen uit ons aanbod bezoeken op zaterdag 10 juni. Op deze site vindt u onze deelnemende panden en de tijdstippen waarop u ze kan bezichtigen. Wenst u als verkoper alsnog te kunnen deelnemen aan onze OPEN HUIS? Contacteer ons vrijblijvend, wij lichten u in over onze verdere aanpak!

Blijf op de hoogte

Wenst u graag vrijblijvend geïnformeerd te worden over ons recentste vastgoedaanbod? Laat het ons weten, we informeren u over ons aanbod!

Schrijf je nu in

Welkom op de website van DE ARK VASTGOED

Ons kantoor is gespecialiseerd in verkoop en verhuur van woningen, appartementen, handelspanden en gronden. 

Dankzij onze professionele aanpak, begeleiden we uw vastgoed naar een succesvolle verkoop of verhuur. U wenst u pand te verkopen? Vraag een vrijblijvende waardebepaling aan.

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst? Schrijf u zeker in op onze 'Hou me op de hoogte' en ontvang steeds onze laatste nieuwe panden per mail die passen in uw ingegeven zoekcriteria.

Het team van DE ARK VASTGOED,
Sigrid Balduck, Véronique Crop en Hilde Verbeke

Nieuws

Nog steeds veel verkavelingen, maar kavels worden kleiner.

05 Mei 2017

In 2015 werden ruim 2.340 verkavelingsaanvragen goedgekeurd, dat is vergelijkbaar met het jaar ervoor. Er wordt dus nog altijd evenveel verkaveld en gebouwd, maar opvallend is dat het tegenwoordig over kleinere kavels en kleinere huizen gaat.

Lees meer

Zorgeloos erven van oma en opa

10 April 2017

Niemand heeft er een probleem mee dat grootouders hun kleinkinderen nu en dan een zakcentje toestoppen. Maar als ze grote bedragen willen schenken of nalaten, mogen ze hun kinderen niet over het hoofd zien. Als de ouders van de kleinkinderen nog leven, hebben zij recht op een deel van de nalatenschap.

Lees meer

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons